Horses Tomorrow

    Balance coaching voor ruiters  

Mogelijkheden

Les met eigen paard, rijden en/of grondwerk

privéles van 50 min : 30 €

groepsles (vanaf 2 personen) van 60 min: 20 € per persoon

Ik kom naar jullie toe in jullie vertrouwde omgeving. Indien de locatie op meer dan 10km van Zichem ligt, worden er vervoerskosten aangerekend (€0,30 per km boven 10km). De eerste les is een kennismakingsles waarin we samen kijken naar waar paard en ruiter staan en wat ze willen bereiken. Indien gewenst bespreken we een actieplan op lange termijn en werkpunten op korte termijn.

Voorbeelden van thema's om op te werken:

Ik som hier verschillende thema's op omdat het makkelijker is je op één zaak tegelijk te focussen. Maar uiteindelijk willen we natuurlijk dat alles samenvloeit. Lichaamstaal, bewustzijn, balans, het aanvoelen van je paard helpen je om je paard mee te nemen, om "de dans te beginnen". Met clickertraining kan je je paard bevestiging geven op het moment dat hij niet zeker weet wat je bedoelt. Door belonend te trainen zorg je tevens voor extra enthousiasme en motivatie.

Lezingen

Wil je graag een lezing houden op je evenement, in je club, persionstal,...?

Prijsindicatie voor een lezing van 1 uur: 125€. De exacte prijs is afhankelijk van de specifieke wensen van de organisator, de nodige voorbereiding, de vervoerskosten etc. Neem gerust contact op via info@horsestomorrow.be of op het nummer 0473 71 35 10 voor bijkomende informatie.

Voorbeelden van onderwerpen (op aanvraag is ook een mogelijkheid):